Cykelutveckling för folk och företagande

Den här veckan har jag stort fokus på två cykeluppdrag som båda är väldigt inspirerande.
Alla samtal jag har, allt jag läser och ser säger tydligt att cykelutveckling är helt rätt i tiden. På cykel blir naturen tillgänglig för de flesta och aldrig har möjligheten att ta sig ut i naturen varit så viktig, för så många. Samtidigt behöver många företag hitta nya sätt att locka kunder, närmast i tiden från närområdet och lite längre fram i tiden från övriga Sverige. Då är cykelprodukter ett bra alternativ.

Cykelprodukt som kompletterar det vanliga utbudet

Jag hjälper just nu ett lokalt företag med att utveckla en cykelprodukt som kompletterar det ordinarie utbudet. Det handlar i stort om att möjliggöra lockande paketlösningar för kunder som vill kombinera en aktiv dag eller helg med naturupplevelser och god, närproducerad mat. Visst hörs det härligt? Jag kommer såklart att berätta mer när uppdraget är klart.

Halland som mountainbikedestination?

Det andra utvecklingsarbetet som jag är engagerad i handlar bland annat om att kartlägga utbudet av märkta mountainbikeleder i Halland. Det är Region Halland som nyfiket kikar på möjligheterna att göra Halland till en mountainbikedestination. Och jamen, det klart att Halland kan bli en helt fantastisk MTB-destination! Det här kommer vi att prata mer om. 


20200421_111514jpg
Halland har både kust och inland att erbjuda mountainbikecyklisten