Cykel och hälsa

Jag jobbar med uppdrag och projekt kopplat till cykling, folkhälsa och destinationsutveckling. Till april 2025 är jag projektanställd på Region Skåne som projektledare för utveckling av regionalt huvudmannskap för mountainbike. 

Winforce sportnutrition

Winforce är ett familjeföretag i Schweiz som utvecklar sportnutrition med idrottarens prestation och återhämtning i främsta fokus. Winforce vänder sig till motionärer och elitidrottare med höga krav på kvalitet. 
Sedan 2022 säljs Winforce i Sverige via denna webshop.

Gå till webshop

 

Kommunikation

Ärlig och öppen kommunikation som träffar rätt. Jag driver kommunikationsprojekt från start till mål och ser till att din kommunikation gör skillnad.

Tävlingscyklist

Cykling är mitt stora intresse. Jag tränar och tävlar på elitnivå med fokus på mountainbike och maratondistans. Jag tävlar också på högsta nivå inom E-cykling.

04 dec. 2023

Utveckling av huvudmannaskap för mountainbike i Skåne

2023-2025 jobbar jag med att utveckla Region Skånes huvudmannaskap för mountainbike. Huvudfokus för regionens satsning är att främja god folkhälsa genom rolig, kvalitetssäkrad, tillgänglig och tätortsnära stigcykling.

Läs mer

19 jan. 2023

Schyssta cyklister i Laholms Kommun

Cykla på Landsbygden - Hållbar cykelturism avslutas nu. Leaderprojektet har resulterat i konceptet Cykla schysst, guidat 110 personer och lagt grunden för fortsatt god samverkan kring cykling i Laholms Kommun.

Läs mer

04 jan. 2023

Mountainbikens drivkrafter och trender - så möter vi dem 2023

Varför cyklar vi? Vad vill vi uppleva? Vilka är de största MTB-trenderna? Och hur kan destinationer och företag svara upp mot dessa drivkrafter och trender för att skapa erbjudanden som MTB-cyklister vill ha. Jag har nyligen gjort en analys där jag tittat på dessa frågor. Här bjuder jag på en summering av den.

Läs mer

Följ oss på Instagram