Cykelutveckling

Destinationsutveckling och cykelfrämjande insatser

Jag verkar för att att fler ska få möjlighet att cykla - tryggt till jobb och skola, på leder i skogen eller längs natursköna vägar. Att cykla är bra för hälsan och ett smart och hållbart transportmedel. Jag tar uppdrag kopplat till utveckling av cykeldestinationer, nätverksbyggande och cykelfrämjande insatser. 
Jag har under många år  cykelpendlat till mitt arbete - sommar som vinter - och uppmuntrar till ökad cykelpendling till både arbete och skola. 
Jag kommer gärna till din arbetsplats och berättar om mitt liv som cykelpendlare och hur jag använder cykeln för att må bra. 

Bukten MTB och Buktenbanan - så skapas cykelkultur
2018 startade jag, min man och ett gäng cykelvänner mountainbikeklubben Bukten MTB. Vårt fokus är att barn, ungdomar och vuxna ska ges möjlighet att cykla mountainbike för att ha roligt, utvecklas och må bra.  Vi är idag ett par hundra medlemmar och över 700 som deltar i vår community på Facebook. Tillsammans skapar vi cykelkultur.
I samarbete med Länsstyrelsen och Statkraft har vi anlagt Buktenbanan i Mellbystrand. Det är en 12 km lång led i strandskogen. Det är den första märkta cross countryleden i Laholms kommun. Jag är stolt över att vi banar väg för mountainbikeutveckling i kommunerna längs Laholmsbukten.

Cykelutveckling Rekar cykelvägar och stigar för mountainbike